Administrera enklare med apv utbildarnas administratörs behörighet

ansök idag om "total översikt"

Med tjänsten total översikt kan du överskåda och administrera deltagare, ladda ner deras certifikat, sammanställa rapporter över deltagarna och mycket mer.

Läs mer nedan!

Med total översikt får du som beställare/arbetsgivare ett eget inlogg till en modern och smidig mjukvarutjänst du alltid önskat dig!

Många företag är idag frustrerade över att deras personal inte har med sig sitt plastkort, certifikat eller om de överhuvud taget vet om det har ett giltigt intyg. Många vet inte när de senast gjorde sin utbildning eller hur länge den var giltig. Det är inte alltid lätt att hålla reda på hela personalstyrkans kompetenser och giltighetstiden för deras certifikat.

För att lösa det problemet skapade APV Utbildarna tjänsten administratörs behörighet för beställare där de får tjänsten ”total översikt” som ger överblick över personalens utbildningar, certifikat och status. Detta har medfört att arbetsgivare nu enkelt kan se när en anställd gått sin utbildning, ladda ner deras intyg och om de behöver göra en ny utbildning kan de direkt registrera den anställda på en online kurs inom exempelvis  Arbete på väg .

Varför onlineutbildning har tagit över marknaden för utbildning

Den anställde kan göra kursen via datorn eller mobil och behöver inte göra kursen på arbetstid utan hemma i lugn och ro på kvällar eller helger. Denna tjänsten i kombination med online utbildning sparar både tid och pengar då den anställde kan fortsätta var en resurs för företaget och som arbetsgivare slipper man skicka iväg en stor arbetsgrupp på utbildning och produktionen stoppas. Som arbetsgivare behöver du inte längre boka en ny kurs åt den anställde som tappat sitt utbildningsintyg eller inte kommer ihåg vart de gjort sin kurs. Nu finns alla anställdas intyg på en och samma plats i ”Administratörs verktyget”

Ansök längre ner i formuläret!

Ansök här om

"total översikt"

 Efter du skickat iväg formuläret svarar vi med ett mail med dina inloggningsuppgifter

- samla och Administrera alla de anställdas certifikat och kurser på en och samma plats

- Ladda ner certifikat

- registrera nya deltagare

- skicka ut nya inloggningsuppgifter

- sammanställ rapporter

- beställ id-brickor för plånboken

- registrera personal på id06

- Live chatt med utbildnings administratör 24/7 ingår- Pris: 1 995kr (exkl.moms)

Varukorg