Registrering i Id06

OBSERVERA att finns inget samtycke kan INTE registrering i ID06 Kompetensdatabas SKE

  1. https://www.id06kompetensdatabas.se/
  2. Visa mina utbildningar
  3. Logga in med BankID
  4. Öppna samtyckesdokumentet
  5. Ge samtycke
  6. Samtycke kan återtas om så önska när som,
    observera att finns inget samtycke kan inte
    registrering i ID06 Kompetensdatabas ske
  7. Fyll i formuläret. 
Registrera i Id06
Integritetspolicy

Vilka vi är
Vår hemsidas adress är: https://apvutbildarna.se. Du kan nå oss via mail på [email protected] Vår adress är Göteborgsvägen 16 44132

Organisationsnummer: 559243-3006


Vad samlar vi för data?
Den 25 maj 2018 trädde ett nytt EU direktiv i kraft gällande behandling av personuppgifter. Syftet med detta är att skydda den enskilda personens identitet och personuppgifter. Vi hanterar personuppgifter, namn och personnummer, i med anledningen för till exempel inloggning till vår kursportal, utfärda certifikat, fakturering. Behandlingen är nödvändig för att kunna fullfölja försäljning av kurser. APV utbildarna har ingen tidsgräns för lagringen av dina personuppgifter. Som registrerad elev har du rätt att begära att dina uppgifter raderas.

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver närmare vilken slags information vi samlar in och hur den används.

2. Hantering och användning av personuppgifter
2.1 Vid köp
Följande personuppgifter lagras vid en order: Namn, adress, e-post, telefonnummer, födelsedag samt ip-adress.

2.2 Annan användning av webbplatsen
Viss funktionalitet på webbplatsen låter användarna ange personuppgifter (nyhetsbrev, kontaktformulär, osv), i dessa fall lagras uppgifterna du angett.

2.3 Information som samlas in automatiskt
Vid användning av webbplatsen apvutbildarna.se samlar vi automatiskt in allmän information om ditt besök. Denna information är inte av personlig natur utan innehåller exempelvis vilken sorts webbläsare eller operativsystem du använder som kan användas i marknadsföringssyfte och även för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Apvutbildarna använder sig av tredjepartssystem som Google analytics och Mailchimp för att förbättra användarupplevevelsen.

2.5 Personuppgiftsbiträdande
Dina uppgifter ges inte vidare till någon annan som inte är personuppgiftsbiträdande. Biträdande som tillhandahåller marknadsaktiviteter.

3. Hur skyddar vi dina personuppgifter?
För att skydda dina personuppgifter utför vi regelbundna säkerhetsöversikter, fokus ligger på säkerhet i vår webbplattform och tillgången till era personuppgifter är begränsad till relevant personal.

4. Hur länge lagrar vi kundernas uppgifter?
Vi bevarar dina uppgifter tills du väljer att avsluta prenumerationen.

5. Tillgång till, uppdatering och korrigering av dina personuppgifter
Enligt dataskyddslagen (GDPR) har ni som kund rätt att utan kostnad begära ett registerutdrag från oss. Ni kan därefter be oss rätta felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter. Skicka en skriftlig begäran till: [email protected]

6. Ändringar av integritetspolicy
APV Utbildarna förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy.

7. Inloggnings rutin
Inloggningsuppgifter skickas direkt efter slutfört köp. Vid beställning för fler än en deltagare kan då uppgifter ta upp till 4 timmar för utskick av inloggningsuppgifter. Inloggnings uppgifter för deltagare är privata och får inte användas av andra personer än själva deltagaren.


Cookies
cookies som lagras på besökarens dator och som bland annat kan spara personliga inställningar och gör det möjligt att följa vad besökaren gör på webbplatsen.

De flesta webbläsare är förinställda på att acceptera cookies, men du kan ställa in din webbläsare så att den meddelar dig när den tar emot en cookie. Då kan du själv avgöra om du skall ta emot den eller inte.

Denna information gör det möjligt för oss att och optimera webbplatsen. Slutligen använder vi cookies för att se vilka annonser som är relevanta för dig och för att kunna utvärdera vår marknadsföring samt webbstatistik via Google Analytics.