APV Utbildarna i Sverige AB

Ledande utbildningsföretag med spetskompetens inom entreprenad, bygg och transport.

Om oss

APV utbildarna bedriver utbildning för entreprenadbranschen. Våra kurser är framtagna av diplomerade APV lärare hos bland annat MUEK och även ackrediterade som lärare hos Sveriges Branschförening för säkrare vägar (SBSV). Med oss får ni rätt kompetens på ett enkelt och pedagogiskt tillvägagångssätt.

Vision

Att lära samt uppmana alla yrkesroller och befattningar som arbetar i trafiken att visa förståelse och bruka försiktighet i sitt dagliga arbete.

Hur arbetar vi?

Vi arbetar både med online och fysiska kurser som är uppbyggda pedagogiskt för att lärandet skall kännas enkelt att ta till sig. Vi är medlemmar i SBSV och arbetar hårt för att löpande uppdatera innehållet på kurserna efter de senaste kraven. Välkomna!

Vår historia

APV utbildarna grundades för att öka säkerheten för trafikanter samt för de som arbetar i trafiken. Vårt mål är att utbilda och höja kompetensen för alla som arbetar inom entreprenadbranschen. I APV utbildarnas organisation finns personer med flera års erfarenhet inom entreprenad & anläggningsbranschen, utbildningssektorn och personer specialiserade på digital utbildning som görs enkel, rolig och pedagogisk. 

Varför läsa APV Utbildarnas kurser?

Med vår online utbildning får du rätt verktyg för att lära dig snabbt och enkelt. Våra kurser är designade för just att du skall förstå innehållet på ett enkelt sätt och sedan kunna tillgodogöra dig kunskapen i ett kunskaps quiz. Efter avslutat quiz erhåller du certifikat att du klarat utbildningen. 

Du kan kontakta oss vilken tid på dygnet som helst med frågor gällade utbildning. Vi finns här för dig!

Vår statistik på godkända studenter är 100%. Vi hjälper dig hela vägen om du har frågor och ser till att ge dig rätt verktyg för att klara kurserna.

Hos oss arbetar erfarna personer med flera års erfarenhet av att utbilda.  Detta gör att våra kurser blir enkla, innehållsrika din kunskap ökar snabbare än med andra kurser.

Arbete på väg utbildning är en viktig del av att säkerställa en trygg trafikmiljö. Enligt Trafikverkets krav måste alla som arbetar på eller i närheten av vägar ha genomgått en utbildning i arbete på väg.

Våra utbildningar kan du göra online, vilket ger fler möjligheter för individer och företag att uppfylla kraven. Online-utbildningen innebär att deltagarna kan gå kursen på ett flexibelt sätt, och det finns ingen tid eller plats begränsning. Det gör det lättare att få utbildningen genomförd snabbt och effektivt, samtidigt som det också ger möjlighet för personer som bor på landsbygden eller har svårt att ta sig till fysiska utbildningar.

Online-utbildningarna omfattar delar där deltagarna lär sig om de olika trafikreglerna och förordningarna som gäller för arbete på väg.

Kontakta oss

Kontakta oss genom att maila till kontakt@apvutbildarna.se.

Aktuellt

Varukorg