Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår hemsidas adress är: https://apvutbildarna.se. Du kan nå oss via mail på [email protected] Vår adress är Göteborgsvägen 16 44132

Organisationsnummer: 559243-3006

 

 

Vad samlar vi för data?

 

Den 25 maj 2018 trädde ett nytt EU direktiv i kraft gällande behandling av personuppgifter. Syftet med detta är att skydda den enskilda personens identitet och personuppgifter. Vi hanterar personuppgifter, namn och personnummer, i med anledningen för till exempel inloggning till vår kursportal, utfärda certifikat, fakturering. Behandlingen är nödvändig för att kunna fullfölja försäljning av kurser. APV utbildarna har ingen tidsgräns för lagringen av dina personuppgifter. Som registrerad elev har du rätt att begära att dina uppgifter raderas.

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver närmare vilken slags information vi samlar in och hur den används. 

2. Hantering och användning av personuppgifter

2.1 Vid köp

Följande personuppgifter lagras vid en order: Namn, adress, e-post, telefonnummer, födelsedag samt ip-adress. 

2.2 Annan användning av webbplatsen

Viss funktionalitet på webbplatsen låter användarna ange personuppgifter (nyhetsbrev, kontaktformulär, osv), i dessa fall lagras uppgifterna du angett.

2.3 Information som samlas in automatiskt

Vid användning av webbplatsen apvutbildarna.se samlar vi automatiskt in allmän information om ditt besök. Denna information är inte av personlig natur utan innehåller exempelvis vilken sorts webbläsare eller operativsystem du använder som kan användas i marknadsföringssyfte och även för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. 

2.5 Personuppgiftsbiträdande

Dina uppgifter ges inte vidare till någon annan som inte är personuppgiftsbiträdande. Biträdande som tillhandahåller marknadsaktiviteter. 

3. Hur skyddar vi dina personuppgifter?

För att skydda dina personuppgifter utför vi regelbundna säkerhetsöversikter, fokus ligger på säkerhet i vår webbplattform och tillgången till era personuppgifter är begränsad till relevant personal. 

4. Hur länge lagrar vi kundernas uppgifter?

Vi bevarar dina uppgifter tills du väljer att avsluta prenumerationen.

5. Tillgång till, uppdatering och korrigering av dina personuppgifter

Enligt dataskyddslagen (GDPR) har ni som kund rätt att utan kostnad begära ett registerutdrag från oss. Ni kan därefter be oss rätta felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter. Skicka en skriftlig begäran till: [email protected]

6. Ändringar av integritetspolicy

APV Utbildarna förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy.

7. Inloggnings rutin

Inloggningsuppgifter skickas direkt efter slutfört köp. Vid beställning för fler än en deltagare kan då uppgifter ta upp till 4 timmar för utskick av inloggningsuppgifter. Inloggnings uppgifter för deltagare är privata och får inte användas av andra personer än själva deltagaren. 

 

1. Beställningsinformation

Dessa köpvillkor (”Villkoren”) gäller när du som kund (”Kund”) gör en beställning via hemsidan apvutbildarna.se. I samband med att Kunden genomför ett köp via Webbsidan godkänner Kunden därmed villkoren.

2. Priser

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och lagstadgade avgifter. Moms tillkommer för närvarande med 25 % på samtliga priser.

2.1. Moms

Alla priser på vår hemsida är angivna exklusive moms om inget annat skrivs.

3. Leveransvillkor

3.1. Generella leveransvillkor

När du köper en utbildning hos Apvutbildarna.se får du direkt tillgång till kursen på ditt konto (ett konto skapas automatiskt om inget befintligt konto finns registrerat med den angivna e-postadressen). 

3.2. Ångerrätt eller avbokning av utbildning

Då tillgång till kursen ges omedelbart efter genomfört köp så går det inte att avboka kursen eller få pengarna åter.

4. Betalningssätt

4.1. Betalning med konto- eller kreditkort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder stripe kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är därmed krypterade. Inga kortnummer sparas. 

4.2. Betalning med faktura

Faktura skickas med 30 dagars betalningsvillkor. Betalas inte fakturan i tid skickas påminnelse med avgifter och vid fortsatt utesluten betalning vidare till inkasso.

Cookies

cookies som lagras på besökarens dator och som bland annat kan spara personliga inställningar och gör det möjligt att följa vad besökaren gör på webbplatsen. 

De flesta webbläsare är förinställda på att acceptera cookies, men du kan ställa in din webbläsare så att den meddelar dig när den tar emot en cookie. Då kan du själv avgöra om du skall ta emot den eller inte.

Denna information gör det möjligt för oss att och optimera webbplatsen. Slutligen använder vi cookies för att se vilka annonser som är relevanta för dig och för att kunna utvärdera vår marknadsföring samt webbstatistik via Google Analytics.